img-experience-01
data-all1

SunRes

Pioniers in duurzame oplossingen voor het MKB

Welkom bij SunRes! Wij zijn een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf dat zich richt op de verkoop van hernieuwbare producten en diensten, specifiek voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland. Onze missie is om MKB-ondernemers te ondersteunen bij het navigeren door het steeds veranderende landschap van duurzaamheidseisen en energiebeheer.

Onze oprichters, Robbert Borsboom en dochter Angela, delen een diepgewortelde passie voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Met meer dan 25 jaar ervaring in de energiesector brengt Robbert een schat aan kennis en expertise mee, terwijl Angela haar vaardigheden in acquisitie inbrengt om onze klanten te ondersteunen. Het feit dat we als familiebedrijf werken met ons gemotiveerde team van energie experts, versterkt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige service en oplossingen aan al onze klanten.

Bij SunRes geloven we in een persoonlijke aanpak. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om duurzaamheid en energiebeheer. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij de specifieke situatie van elke klant. Onze aanpak is geworteld in het principe van Trias Energetica; we streven ernaar om energie te besparen waar mogelijk en alleen hernieuwbare energie te gebruiken wanneer dat nodig is.

Als u op zoek bent naar een partner die u kan helpen bij het verduurzamen van uw bedrijf, dan bent u bij SunRes aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Onze Visie

Eenvoud en begrip voor MKB-ondernemers

Ons motto is eenvoud en duidelijkheid. We streven ernaar om begrijpelijke, haalbare oplossingen te bieden die onze klanten helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken. Onze focus ligt op het succes en de tevredenheid van onze klanten, omdat we geloven dat ons succes daaruit volgt. Bij SunRes zetten we ons in om een toekomst te bouwen waarin duurzaam ondernemen niet alleen voordelig is voor het milieu, maar ook voor het bedrijfsleven.